Nasi goreng & sup ...


Assalamualaikum & salam sejahtera
Penat ... badan letih, muka pun dah sembab & mata pun dah kuyu. Hari ni balik kerja lambat. Bila dh lambat & penat, memang la tak larat nak masak dah.
Wife memang kat rumah je tak kerja pun. Masalahnya bila dia pregnant ni tak boleh nak masak. Alahan bau masa masak.
Fikir banyak takde, on the way balik rumah call wife ajak gi dinner kat luar. Makan malam kat restoren la.
Wife kata ok. Sampai rumah wife dh tunggu & terus menuju ke  Puncak Alam Corner kat Puncak Alam ni la.
Sebab mata pun dah kuyu, saya order nasi goreng belacan & sup perut serta laici ais. Wife order nasi goreng ikan masin & carrot susu. Cumanya malam ni nasi goreng dia ada rasa hangit sikit. Biasa ok je. Makan je la .... Layan ....
Sebab dah penat, malas nak complaint .. layan je nasi goreng tu sampai kenyang. Alhamdulillah .... syukur. Balik .. mandi, solat, update blog pas tu tidur. Esok pagi2 dah nak pi kerja lagi. Maklumlah kerja shift pagi, memang kena bangun awal .... zzzzzzzzzzzzzz

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. jenjalan sambil mkn nasi goreng kat sini..nampak sedap.

    ReplyDelete