Bloglist : Sahabat Puteri Kasih

SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH
Tertarik nak join sebab banner dia menarik. Jom join sama2 dengan mengklik BANNER diatas sebelum  tarikh luputnya pada 21/2/2012. 
Faedah join bloglist Puteri Kasih
1) Dapat menjadi sahabat  kepada seorang tuan puteri yang sweet. hehehe
2) Hari-hari puteri akan singgah ke blog korang.
3) Puteri akan selitkan blog korang di entri-entri yang puteri publish (bergilir yer)
4) Puteri akan ping entri korang yang best-best ke dalam fanpage puterikasih.com (kalau rajin, silalah like Fanpage PUTERIKASIH.COM)


9 comments:

  1. cam ne tu.. detail bleh? nak gak sang puteri singgah ke blog sy.. ;)

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join bloglist puteri :)

    ReplyDelete
  3. tiera join..

    http://kisahamrara.blogspot.com/2012/02/bloglist-sahabat-puteri-kasih.html

    ReplyDelete
  4. Ramai dah jon bloglist puteri inimasa kau bw...rasa macam nak join ajerrr!!

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yg sama

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/02/bloglist-sahabat-puteri-kasih.html

    ReplyDelete
  6. jejalan sini dari segmen yang sama... http://www.mialiana.com/2012/02/bloglist-sahabat-puteri-kasih.html

    ReplyDelete
  7. hai ! dtg melawat kawan2 yg join bloglist ni. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  8. kite datang jauh dari blog puteri kasih...jom singgah blog kite...

    ReplyDelete