Hanya kerana "Cuba Teka" Ben Ashaari

Assalamualaikum & salam sejahtera
Traffic laman Razifredz Blog ni tetiba naik mendadak dalam 30minit dari 12.30am ~ 1.00am pada 23/2/2012. Ni semua hanya kerana segmen "Cuba teka ! Cuba teka ! Kalau betul .. promote blog korang !! dari laman Ben Ashaari. Sapa yang tak kenal dengan En. Ben kita kan, blogger popular masa kini. 
Jadi disebabkan En. Ben meletakkan nama laman Razifredz Blog ni sebagai salah satu nama dalam teka-tekinya maka dengan otomatiknya traffic pun naik.
Naik sekadar naik je la sebab nak jadi pemenang teka-teki. Sapa menang Blog diorang akan dipromote oleh En. Ben dalam lamannya Santai Ben Ashaari. Nak tau ble klik SINI.

Tajuk Entri Santai Ben Ashaari





Teka-teki kira berapa blog yg ada & Razifredz Blog pun ada dalam senarai
Referring yg naik tetiba dlm 1/2 jam dari laman En Ben tak pernah terjadi di Razifredz Blog



9 comments:

  1. memang mendadak.. hehe..tapi dalam hati suka..:D

    ReplyDelete
  2. Assalam...

    En. Ben is among the influential bloggers in Malaysia :)

    Tahniah!

    ReplyDelete
  3. Tahniah diucapkan..lepasni boleh rajin2 lagi kan

    ReplyDelete
  4. Blog apa lagi selain Ben Ashaari yang famous bang? Saya ni boleh kira blogger barula, baru ada satu entry semalam.

    ReplyDelete