HASRULHASSAN.COM - Inilah BlogKu

Klik untuk Join
Kali ni saya join segmen dari hasrulhassan.com untuk follower dibawah 1000. Nak join senang je buat macam ni :



  • Nama anda sebagai blogger : Razif Mokji
  • Nama blog anda : Razifredz Blog
  • Tagline blog anda : Just Sharing

  • Mula berblog tahun 2010 lagi, masa tu guna platform wordpress. Jadi start 24/12/2011 baru serius berblog dan kali ni dengan platform blogspot pula. Dari cuma nak cuba sahaja, lama kelamaan jadi serius sebab berblog dapat menginspirasikan satu pemikiran yang lebih kedepan selain dapat berkongsi ilmu serta menjalin ukhwah. Bagi saya memang tak disangka berblog juga dapat mengatasi serba sedikit stress. Jadi rasanya terpulang kepada individu sebenarnya tentang mengapa dan kenapa mereka berblog. Terima kasih atas segmen ini.

    18 comments:

    1. tengah banyak kerja kat opis...tak larat rasany anak join segmen..heheh

      ReplyDelete
    2. salam..wah..boleh join nie.. :) thankzz

      ReplyDelete
    3. Salam Ukhwah kembali en.Razif...^__^ semoga melalui hari yang ceria...

      ReplyDelete
    4. datang dari segmen yg sama dan follow sini...
      sama la.. kadang2 blog dapat release stress.. hehehe

      ReplyDelete
    5. salam kenal..

      terjah dari segmen yang sama... All the best..

      ReplyDelete
    6. As-Salam.
      Setakat ini, dirasakan inilah penerangan paling padat yang menarik.

      Terima kasih atas kesudian join segmen di HASRULHASSAN.COM. Semoga bertambah rakan di dunia blogger ini dan dapat manfaat serta memberi manfaat kepada yang lain.

      Sesungguhnya sebaik-baik manusia adalah yang dapat memberi manfaat kepada manusia yang lain.

      Terima kasih sekali lagi.

      http://www.hasrulhassan.com

      ReplyDelete